pulsklocka.nu

Det är härligt att duscha efter ett intensivt träningspass. Få känna att kroppen har fått ta ut sig. Ta hand om din hud efter träningen, både med bra krämer, men också med lyxiga behandlingar.

Vårda huden

Du kan vårda huden och kroppen på två sätt: sköna och välgörande behandlingar och krämer. När du tar hand om huden så hjälper du den att hålla sig ung och spänstig längre tid. Du ser helt enkelt lite snyggare ut. Men det är också skönt, välbefinnande, att ta hand om sin kropp. Dina fötter får utstå mycket. Varför inte ge dem fotvård som tack? Det är också skönt att bli hårfri på benen så att du kan träna utan att behöva raka dem. Ett bra ställe att börja på för att verkligen ta hand om huden är på Hudoteket.se. De har både en webbshop och erbjuder behandlingar som fotvård, massage, peeling, laserbehandling för kroppshår och hårvård. På webbshoppen köper du solskyddskräm, sköna dagkrämer, smink och annat välgörande för huden. Det är ett etablerat företag som verkligen sätter hud och skönhet i centrum och ger dig både en skön upplevelse och ett bra resultat. Gå in på hudoteket.se för att hitta dina hudprodukter och boka en skön behandling att njuta av.

Behandla huden väl

När du tränar utsätts din hud för olika påfrestningar. Om du tränar utomhus påverkas huden av sol, vind, regn, snö och även föroreningar. Det är en god anledning att både tvätta och smörja in huden, men ibland också ge huden en rejäl C-vitaminkick hos Hudoteket.se. Även träning inomhus har påverkan: många gym har torr luft. Det är också vanligt med lite kylig temperatur inne på gymmen för att det inte ska lukta svett och vara lättare att träna. Det har också påverkan på din hud. Förutom att huden kan nötas mot sadeln på spinningcykeln eller vid liknande upprepningar. Därför är det klokt att både förebygga genom att använda solskyddskräm när du tränar utomhus och alltid vårda huden lite extra efter träningen.

Snygg på träningen

Det är många av oss som vill vara snygga på träningspasset. Vi tränar ju faktiskt för att hålla kroppen i form och för att kläderna ska sitta bra. Därför kan det vara smart att testa laserbehandling för att bli hårfri på både ben, eventuellt i armhålorna och andra ställen som du har hår på och som du tycker är lite genant. Det är skönt att kunna träna året om, både i shorts och långa tights utan att behöva bry sig hur benen ser ut. Många kvinnor vill också träna med smink. Särskilt om de tränar på ett gym och träffar andra människor. Det är inte konstigt. Det absolut bästa är naturligtvis att träna utan smink. Om du ska träna med smink är det smart att du försöker bära så milda och få produkter som möjligt. Köp en vattenfast mascara på Hudoteket.se som samtidigt är mild för ögonen. Då kan du lugnt träna utan att mascaran vare sig rinner eller irriterar ögonen.