pulsklocka.nu

Sommaren är här och då passar det perfekt att ta upp träningen igen. Att ha snygga träningskläder kan vara det lyft du behöver för att komma igång med träningen oavsett om det är löpning, styrketräning eller padel. Ett väldigt trendigt och bekvämt plagg att träna i är träningsshorts som du för övrigt kan använda som vardagsplagg om du skulle vilja. I modevärlden benämns oftast träningsshorts som biker shorts eller cykelbyxor. Det finns träningsshorts i olika benlängder. Det finns såklart träningsshorts i lösmodeller och modeller som är specifikt anpassade för olika träningsformer. När du väljer ett par shorts som du ska träna i är det bra att välja ett par som har hög kvalité och ett fuktavvisande tyg. Du kommer få en härligare träning med bra shorts. Om du tränar mycket styrketräning kan det vara värt att välja ett par träningsshorts som är “squat proof”, vilket betyder att när du gör en knäböj eller liknande blir inte shortsen genomskinliga där bak. Det finns shorts som har hög midja eller en kortare normal midja. Välj en variant som du gillar och är bekväm i. När du ska springa kan det vara bra att välja ett par träningsshorts som inte utgör ett hinder för knäuppdraget.

Biker shorts är supertrendigt

Biker shorts är perfekta att använda när du springer eller cyklar. Denna typ av shorts brukar ge en smickrande kroppsform oavsett hur din kropp ser ut. Ett par biker shorts är perfekt om du inte vill visa för mycket hud men samtidigt hålla dig någorlunda sval under träningspasset. Till dina biker shorts kan du ha alla möjliga olika träningstoppar och träningströjor. Om du inte vill visa för mycket hud kan en t-shirt eller ett långt löst linne vara snyggt och bekvämt. Det fungerar också att bära en kort sport-bh till ett par shorts med hög midja. Olika croppade toppar är också supersnyggt och bekvämt att bära till. Om du ska gå en morgonpromenad passar en snygg och bekväm hoodie eller en långärmad sweatshirt.

Bär träningsshorts till vardags

Du kan absolut använda dina cykelbyxor till vardags eftersom det är en stor modetrend just nu. Du kan faktiskt bära dem både till vardags och till fest. Ett par sportiga cykelbyxor kan du bära till olika typer av kavajer. Att bära en oversized t-shirt eller en enklare blus ger en avslappnad och snygg stil. När du ska på festligare tillställningar kan du matcha cykelbyxorna med en kavaj, ett par snygga klackskor och några festliga accessoarer.