pulsklocka.nu

Din kropp är ditt tempel och förutom de många fysiska fördelarna med att träna ger du dessutom ditt psyke en rejäl boost. Hur, när och var du tränar beror på dina egna intressen och din livsstil och det kan vara allt från att dansa med kompisarna till att gå in stenhårt för gymmet. Det spelar mindre roll vad du gör – huvudsaken är att du håller dig aktiv så mycket som möjligt.

Beroende på vilka fysiska aktiviteter du vill syssla med kostar din träning ofta en slant. Även de billigaste alternativen som att springa eller simma innebär att du behöver en del utrustning eller att färdas till och från träningsplatsen. Har du dåligt med kontanter är ett smart alternativ att sälja guld, eller kanske till och med någon liten diamant, för att öka på träningskassan. Det är enkelt och går mycket snabbt, och med handen på hjärtat finns det väl få saker som är så värda att investera i som din hälsa?

Lägg pengarna på det som är kul

Idag går det alldeles utmärkt att sälja guld hemifrån. Allt du behöver göra är att beställa hem ett kuvert och sedan skicka iväg det. Inom några dagar har du fått pengarna insatta på ditt konto och sedan är det upp till dig vad du vill satsa på. Är du ny på att träna kan det vara bra att kolla upp vad exakt varje aktivitet kräver för bästa möjliga resultat. För löpträning och långa promenader är det till exempel skorna som är viktigast eftersom fel skodon kan leda till skador ganska snabbt. Ska du däremot träna muskler behöver du antingen ett kort till ett bra gym som gärna ligger nära, eller satsa på att bygga ett eget hemmagym med vikter och utrustning. Idag finns det också fler utegym än någonsin som är helt gratis, men för att du ska träna rätt kan det vara smart att anlita en PT en eller ett par gånger. Det kostar en peng, men är väl värt det i långa loppet.

Förutom all träningsutrustning kan det också vara kul att lägga en slant på en bra pulsklocka. Den hjälper dig att hålla koll på hur mycket du rör på dig och upplevs av de flesta som motiverande när det motar lite grann. En pulsklocka kan hjälpa dig hålla en bra takt, följa dina rutter på kartan och ge dig en extra liten push. De flesta träningsformer har också appar där du kan tävla med människor runt hela jordklotet, få dagliga träningsprogram och till och med medaljer för dina bedrifter.

Allt det här kommer göra dig starkare, piggare och gladare. Pengarna du fick från att säja guld blir med andra ord extra mycket värda om du satsar på att må bra!