Start > Aktiviteter > Simning

Simning

Är du simmare och ska ha en pulsklocka är det naturligtvis viktigt att den är vattensäker. Samtidigt är det bra om det går att ställa in den när man är i vattnet. Du bör även kontrollera att det finns stöd för de typer av simträning du arbetar med. Funktionerna i pulsklockan för simning bör ha ungefär det som löparklockorna har.

Simning för motionärer och vardagsidrottare

Är du motionssimmare och vill ha lite extra kontroll på din träning, är pulsklocka ett bra alternativ. Många motionssimmare har ett mål som baserar sig på vikt. Är man ute efter viktminskning är pulsbaserad träning en av de mest effektiva träningsmetoder som finns.


Simning som en tävlingsidrott

Det finns många som har simning som en tävlingsidrott, och då handlar det om en tuff och hård idrott vad gäller belastning av hjärtat. Sådana idrotter lämpar sig utmärkt för pulsbaserad träning.Norrbotten Västerbotten Jämtland Västernorrland Gävleborg Dalarna Värmland Örebro Västmanland Uppsala Stockholm Södermanland Västra Götaland Östergötland Jönköping Halland Skåne Kronoberg Blekinge Gotland Kalmar